Kérjük, válassza ki az Ön járművének típusát
A megfelelő kompatibilitási tudnivalók biztosítása érdekében válassza ki az Ön Hyundai típusát, vagy adja meg az alvázszámát.
vagy adja meg a VIN kódot*
*Ha üresen hagyja a VIN (alváz) szám mezőt, a keresés alapértelmezésben a legfrissebb rendelkezésre álló járműszoftverekre korlátozódik. Ha ismeri a VIN (alváz) számot, írja be, így biztos lehet abban, hogy az eredmények helyesek és alkalmazhatók az Ön járműtípusához. Amennyiben nem írja be a VIN (alváz) számot, a Hyundai Service-nek nem áll módjában garantálni az eredmények pontosságát.
*Figyelem! Előfordulhat, hogy a képeken látható járművek felszereltsége nem azonos a helyi piacon forgalmazottakéval. További tudnivalókkal kapcsolatban forduljon a Hyundai helyi márkakereskedőjéhez.
Ha üresen hagyja a VIN (alváz) szám mezőt, a keresés alapértelmezésben a legfrissebb rendelkezésre álló járműszoftverekre korlátozódik.

Ha ismeri a VIN (alváz) számot, írja be, így biztos lehet abban, hogy az eredmények helyesek és alkalmazhatók az Ön járműtípusához.

Amennyiben nem írja be a VIN (alváz) számot, a Hyundai Motors Service-nek nem áll módjában garantálni az eredmények pontosságát.

Figyelem - Amennyiben az Ön járművének Bluetooth rendszerét a forgalmazó frissítette, fontos, hogy törölje a járműrendszert a készülék Bluetooth-párosítási menüjéből. Törlés után ismételje meg a párosítási eljárást!
Nincs információ az autó