Selecteer alstublieft uw voertuig
Selecteer uw Hyundai-model of voer uw VIN-nummer in om te controleren of de informatie over de compatibiliteit juist is.
Of voer uw chassisnummer in*
*Als u het chassisnummer leeg laat, zal de zoekactie standaard de laatst beschikbare resultaten tonen. Als u uw chassisnummer al weet voer het dan alstublieft in om er zeker van te zijn dat de resultaten correct zijn en geschikt voor uw voertuig. Hyundai Service kan geen verantwoordelijkheid accepteren voor de correctheid van de resultaten wanneer geen VIN nummer is ingevoerd.
*Houd er rekening mee dat de getoonde voertuigafbeeldingen wellicht niet volgens de specificatie van uw lokale markt zijn. Neem voor meer informatie contact op met uw lokale Hyundai-dealer.
Als u het chassisnummer leeg laat, zal de zoekactie standaard de laatst beschikbare resultaten tonen.

Als u uw chassisnummer al weet voer het dan alstublieft in om er zeker van te zijn dat de resultaten correct zijn en geschikt voor uw voertuig.

Hyundai Motors Service kan geen verantwoordelijkheid accepteren voor de correctheid van de resultaten wanneer geen VIN nummer is ingevoerd.

Let op - Als het Bluetooth systeem van uw voertuig is bijgewerkt door uw dealer, is het belangrijk om het Bluetooth-systeem van het voertuig te wissen uit het Bluetooth koppelingsmenu van uw telefoon. Zodra dit verwijderd is, herhaalt u het Bluetooth koppelingsproces.
Geen informatie voor deze auto