Selectaţi vehiculul dumneavoastră
Pentru asigurarea informaţiilor de compatibilitate corecte, selectaţi, vă rugăm, modelul Hyundai pe care îl dețineți, sau introduceţi codul de identificare unic (VIN) al autovehiculului dumneavoastră.
sau introduceți codul de identificare unic VIN*
*Dacă lăsați necompletată rubrica pentru codul de identificare unic VIN al autovehiculului dumneavoastră, căutarea se va rezuma la cele mai recente rezultate de disponibile pentru vehicul. Dacă știți deja care este codul de identificare unic VIN al autovehiculului dumneavoastră, introduceți-l pentru a vă asigura de corectitudinea rezultatelor și aplicabilitatea acestora la autovehiculul dumneavoastră. Hyundai Service nu-și asumă responsabilitatea pentru precizia rezultatelor dacă nu se introduce codul de identificare unic (VIN) al autovehiculului dumneavoastră.
*Vă atragem atenția că imaginile de mai jos s-ar putea să nu fie în conformitate cu specificaţiile autovehiculelor de pe piața locală. Pentru informații suplimentare contactați, vă rugăm, distribuitorul dumneavoastră Hyundai local.
Dacă lăsați necompletată rubrica pentru codul de identificare unic VIN al autovehiculului dumneavoastră, căutarea se va rezuma la cele mai recente rezultate de disponibile pentru vehicul.

Dacă știți deja care este codul de identificare unic VIN al autovehiculului dumneavoastră, introduceți-l pentru a vă asigura de corectitudinea rezultatelor și aplicabilitatea acestora la autovehiculul dumneavoastră.

Hyundai Motors Service nu-și asumă responsabilitatea pentru precizia rezultatelor dacă nu se introduce codul de identificare unic (VIN) al autovehiculului dumneavoastră.

Atenție - Dacă sistemul Bluetooth al vehiculului dumneavoastră a fost actualizat de distribuitor, atunci este important să ștergeți sistemul Bluetooth al vehiculului dumneavoastră din meniul de cuplare Bluetooth al telefonului dumneavoastră. Odată ce această înlăturare este efectuată, repetați procesul de cuplare Bluetooth
Nu există informații privitoare la acest autovehicul